cheese-ease Marian Smentek
PRZENOŚNE URZĄDZENIE DO CIĘCIA SERA
O nas
Firma Cheese-ease Marian Smentek w Nysie ma swój początek w kwietniu 1992 r. kiedy to założyłem rodzinną firmę SEKO zajmującą się konfekcjonowaniem serów dojrzewających. W firmie tej powstało urządzenie dzięki, któremu dla potrzeb konfekcjonowania skroiliśmy ponad 100 ton serów. Osiągnięty wynik przekonał mnie, że warto rozpowszechnić urządzenie w kraju, a może i za granicą. W kwietniu 2012 r. w oparciu o doświadczenie firmy SEKO założyłem firmę Cheese-ease Marian Smentek. Jestem właścicielem know-how i dostawcą urządzeń do cięcia sera pod handlowa nazwą cheese-ease.

Dlaczego warto kupić urządzenie cheese-ease

Bo jest to urządzenie z górnej półki przeznaczone przede wszystkim dla sklepów i stoisk specjalistycznych prowadzących sprzedaż detaliczną dobrych serów dojrzewających. Wykonane jest z najlepszych materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Montaż i regulacja odbywa się pod moim nadzorem. Klient otrzymuje urządzenie gotowe do pracy wraz z instrukcją obsługi i 24 miesięczną gwarancją niezawodnej pracy. Po upływie gwarancji zapewniam części zamienne, które Klient wymieni we własnym zakresie. Urządzenie jest w pełni bezpieczne jeśli będzie użytkowane zgodnie z przeznaczeniem i w sposób opisany w instrukcji obsługi. Sprzedaż detaliczna serów dojrzewających wymaga szczególnej higieny ponieważ ser przed spożyciem przez Konsumenta nie podlega żadnej obróbce. Sery dojrzewające są trudne do cięcia przy użyciu tradycyjnego noża lub drutu. Szlachetne gatunki serów dojrzewających są twarde i szczególnie trudne do cięcia. Takie sery należy ciąć odpowiednim urządzeniem, które zmniejsza wysiłek fizyczny sprzedawcy. Warto aby Konsument widział, że dobry i drogi ser dla zachowania jego jakości cięty jest urządzeniem profesjonalnym.

Marian Smentek