W handlu detalicznym bloki sera porcjowane są przede wszystkim za pomocą noża ręcznego. Używanie znanego urządzenia z drutem stalowym powoduje kruszenie się krawędzi ciętego bloku sera co obniża jego walory handlowe. Porcje są nierówne, a żywotność drutu krótka.
Oferuję wysokiej jakości profesjonalne urządzenie do cięcia sera za bardzo rozsądną cenę
- Wykonane w całości z materiałów dopuszczonych do kontaktu z żywnością.
- Wykonane i zmontowane w Polsce z materiałów pochodzących wyłącznie z UE.
- Zmniejszające wysiłek fizyczny przy cięciu bloków serowych.
- Zapewniające wysoki stopień higieny pracy.
- Gwarantujące prostopadłość cięć, a tym samym równą grubość porcji.
- Nie niszczące krawędzi ciętego sera.
- Łatwe w obsłudze i eksploatacji.
Brak porównywalnego urządzenia na rynku krajowym i UE
Warunki handlowe
- Na stronie www.cheese-ease.pl proszę zapoznać się z urządzeniem.
- Proszę złożyć zamówienie zawierające dane potrzebne do jego realizacji.
- Cenę i termin dostawy potwierdzam drogą mailową marian.smentek@hotmail.com
- Przy sprzedaży urządzenia oczekuję przedpłaty zgodnie z fakturą proforma - wysyłaną na adres mailowy Klienta.
- Po zaksięgowaniu należności dostarczam urządzenie ubezpieczoną przesyłką kurierską wraz z fakturą i jej kopią.
- Klient zwraca na mój adres potwierdzoną kopię faktury.
- Gwarancja obowiązuje od daty sprzedaży potwierdzonej na fakturze.
Marian Smentek